søndag 28. november 2010

Legg søndagsturen til Studio Netting

Idag klokken 12:00 åpnet Studio Netting galleriet :-) De holder åpent i en uke, så ta en tur innom. Fantastiske og herlige jenter som sprer glede. Jeg er så heldig og får stille ut noen bilder og kort fra nettbutikken www.lully.no. Gleder meg masse til å se utstillingen.


fredag 26. november 2010

En liten rakker har dukket opp...

Etter forespørsler om det noen gang kommer en panda, ble denne lille tassen laget med full av energi og kjærlighet :-) Lille hjerte panda er vesle gutt sitt navn.

Lille hjerte panda vil bli å finne på et fantastisk fint papir, som er miljøvennlig i str. 23x23 cm.
Gleder meg til å se bildet ferdig på trykk og med ramme. :-) Bildet passer perfekt til Ikeas Ribba-ramme til pris 59,-.

Håper dere tar lille hjerte panda godt i mot. Ser fram til å få den inn på www.lully.no sammen med noen andre nye figurer og bilder.

onsdag 24. november 2010

Designernes eget julemarked 2010

Velkommen til designernes eget julemarked 2010!
Dato: lørdag 4 & søndag 5 desember, kl 10-18 begge dager.
Sted: DogA
Adresse: Hausmanns gt. 16, Oslo

Lully er med i år :-) Kom innom og kjøp fantastiske julegaver og si hei. Gleder meg!


fredag 12. november 2010

Kunst- og håndverksmessen på Lillestrøm

Nå er det full rulle mot Kunst- & Håndverkmessen neste helg på Norges Varemesse - Lillestrøm.

Jeg håper at du vil benytte anledningen til å besøke messen, og at du tar en tur innom standen min C06-41 i løpet av helgen. Hadde vært utrolig koselig :-)

Åpningstider:

Fredag 19. november: 11:00 – 20:00

Lørdag 20. november: 10:00 – 19:00

Søndag 21. november: 11:00 – 18:00


Hjertelig velkommen!

onsdag 10. november 2010

Holde presentasjon på konferansen: Sammen i Drammen

Har fått den gleden sammen med Eirill Gusland å holde innlegg på konferansen Sammen i Drammen for Drammen kommune i morgen den 11. november. Begge gleder vi oss veldig og ser på dette som en stor mulighet og enda en erfaring rikere. Vi fikk høre fra vår kontakt person Silje Elisabeth Grøndahl (Avd. Uteamet) at hennes sjef hadde snakket så varmt om oss fra tidligere presentasjon vi hadde for Tønsberg kommune i våres. Det varmer! Dag og kveld har gått med å gå igjennom presentasjonen og sette på enda en ekstra "wow" effekt for å gi målgruppen våres en fornøyelse og lærerik halv time. Dette skal ikke bli kjedelig!

Det er Helsedirektoratet i samarbeid med Drammen kommune som står for den nasjonale forebyggingskonferansen - Sammen i Drammen.

tirsdag 9. november 2010

Absolut Vodka reklame


Etter en herlig ferie i Roma kom jeg tilbake til skolen til en artig oppgave. Hadde ikke mange timene på meg til å få til noe :-) da også innlevering og presentasjonen på skolen ble en dag før planlagt. Vi skulle lage vår egen Absolut Vodka reklame og hadde endelig frie tøyler! Jeg var i gjennom mange forskjellige navn og diskusjoner med læreren, så til slutt synes jeg Absolut devilish passet best.

Har noen småting jeg vil rette på før mappeinnlevering, men la ut første forslaget før finishen blir lagt på.