tirsdag 28. desember 2010

Prestisjeprosjekt for Tønsberg Kommune

CamiNicol Design har nylig mottatt et svært gledelig beskjed fra Tønsberg Kommune om at de har valgt meg som samarbeidspartner for å utvikle en mer undomsorientert nettside tilknyttet Tønsberg Kommune sin portal. Dette er et stort prestisjeprosjekt som jeg er svært glad for. :-)

søndag 26. desember 2010

Innovasjon Norge i Vestfold har foreslått CamiNicol Design....

Desember har vært utrolig hektisk, men med mange gode prosjekter både på skolen, for Lully og CamiNicol Design.

Desember startet med at jeg fikk både en telefon og melding av Innovasjon Norge i Vestfold. De har foreslått min bedrift CamiNicol Design med Lully i spissen som deltager i utviklingsprosjektet FRAM for unge bedriftledere i Vestfold, Telemark og Buskerud. Først var jeg på en samtale med en av rådgiverne fra Innovasjon Norge og FRAM. Gikk meget bra - synes jeg selv. På selveste lille juleaften fikk jeg en melding av Innovasjon Norge og FRAM-prosjektet, de vil gjerne ha med meg videre. 14 bedrifter ble plukket ut - Johoo :-) Meget glad og ser på dette som en stor utvikling både for mitt firma og for meg personlig. Gleder meg.

Første møtet starter alt den 4. januar og da står det å lage en situasjonsanalyse og vise fram min forretningsplan.

"Bedre ledelse gir økt lønnsomhet"

onsdag 15. desember 2010

Julehilsen fra Lully

Vi nærmer oss slutten av året, og vi synes det er på sin plass med en liten julehilsen.

Det har vært et begivenhetsrikt år, siden Lully startet 15. august 2010. Lully har hatt en god utvikling og ser at 2011 vil bli ett bra år, med en rekke nye produkter for både nye og gamle kunder.

Vi sender deg en takk for året som har gått, og ønsker deg en rolig og avslappende julehøytid og en god start på det nye året.

Glad hilsen fra Camilla :-)