tirsdag 2. juni 2009

Har du startet opp eget firma?

Det er utrolig spennende å starte eget firma, men også slitsomt og tidkrevende når alt skal på plass. Prioriteringlisten er lang, men jeg tør jeg påstå at regnskap og markedsføring bør stå helt øverst på listen. Selv anbefaler jeg å sette bort regnskapet til en autorisert regnskapsfører. Det vil spare deg med tid og penger. Dessuten gir det meg trygghet at regnskapet er ivaretatt av fagfolk. Første årene gjorde jeg alt selv og rev nesten av meg håret. Etter mye kursing og kostbartid fant jeg ut at jeg selv måtte satte det bort. Koster litt, men gud sparer deg for mye tid og stygge ord ;-)

MARKEDSFØRING: Prioriter logo og hjemmeside
Markedsføring koster penger, og må du prioritere så velg å få laget en unik logo, og en profesjonell hjemmeside til ditt firma.
Hvorfor er logoen så viktig?

Logoen gir firmaet ditt en identitet. Blir du kjent for å ha kvalitetsprodukter vil folk forbinde din logo med kvalitet. Logoen er fundamentet i din markedsføring, fordi den brukes på alt fra skilt, visittkort, brevark, brosjyrer, annonser, hjemmeside etc. Logoen er ikke noe du skifter ut med jevne mellomrom, invester i en profesjonell logo fra starten av. Benytt fagfolk, en grafisk designer som lager en logo spesielt for ditt firma.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar