tirsdag 28. september 2010

Popart - Silvia Papas

En del av de siste innleggene mine har vært å få fram det jeg gjør innenfor nisje
butikken min Lully, derfor har jeg lyst til å dele litt annet med dere idag :-)

Dagene og timene går alt for fort når man har lyst til å bare jobbe med design og artige skoleoppgaver. Første oppgaven vi startet med denne høsten var innenfor Popart. Tok en tur på Haugar, Vestfold kunst museum, for å ta en titt på Munch av Warhol. Må si jeg digget stilen hans :-) og surfet rundt på nettet etter photoshop tutorial for å lære meg stilen...

Eneste som sto i hodet på meg disse ukene var popart og hvor kul den stilen egentlig er, og det fikk jeg bekreftet når jeg besøkte min bestis i Oslo Siri. På veggen hadde hun popart bilde av Silvia Papas. WOW! Jeg ble helt solgt på hennes stil og motiv. Rett inn å surfe igjen på nettet og lese alt jeg fant om Silvia Papas - Hurra jeg har funnet en ny kunstner å elske. Jeg ble forelsket - ja det går å bli forelsket i bilder :-) Motivene er både grove og grasiøse. Jeg har planer om å kjøpe et av verkene hennes bare det kommer litt mer penger i kassen, en gave til meg selv.

Her er bildet jeg har falt pladask for etter å ha studert alle veldig nøye. Fant det inne på fineart.no. Bildet heter "Rush hour" noe jeg synes passer bra til meg og samtidig gir bildet meg en look som minner meg om at jeg kan oppnå min mål og drømmer.


3 kommentarer:

  1. Wow, det bildet er dritkult. Forstår at du forelsket deg i det. Passer litt til meg også pga rødfargen....matcher jobben min vet du;)

    SvarSlett
  2. Dette er god informasjon, jeg var glad jeg tilfeldigvis innom på bloggen din. Forskningen min er nesten ferdig, takk for deler denne.

    SvarSlett