torsdag 30. september 2010

To nye familiemedlemmer :-)


Disse to dukket opp i løpet av dagen og har innrømmet at de kunne tenke seg å være avbildet på bilder og kort for www.lully.no. Har to av søsknene deres på hvert sitt kort. Følte det var koselig at de også tittet på hverandre og ikke i hver sin retning :-) Kommer til vinteren.

God natt, kjære bloggverden!

tirsdag 28. september 2010

Popart - Silvia Papas

En del av de siste innleggene mine har vært å få fram det jeg gjør innenfor nisje
butikken min Lully, derfor har jeg lyst til å dele litt annet med dere idag :-)

Dagene og timene går alt for fort når man har lyst til å bare jobbe med design og artige skoleoppgaver. Første oppgaven vi startet med denne høsten var innenfor Popart. Tok en tur på Haugar, Vestfold kunst museum, for å ta en titt på Munch av Warhol. Må si jeg digget stilen hans :-) og surfet rundt på nettet etter photoshop tutorial for å lære meg stilen...

Eneste som sto i hodet på meg disse ukene var popart og hvor kul den stilen egentlig er, og det fikk jeg bekreftet når jeg besøkte min bestis i Oslo Siri. På veggen hadde hun popart bilde av Silvia Papas. WOW! Jeg ble helt solgt på hennes stil og motiv. Rett inn å surfe igjen på nettet og lese alt jeg fant om Silvia Papas - Hurra jeg har funnet en ny kunstner å elske. Jeg ble forelsket - ja det går å bli forelsket i bilder :-) Motivene er både grove og grasiøse. Jeg har planer om å kjøpe et av verkene hennes bare det kommer litt mer penger i kassen, en gave til meg selv.

Her er bildet jeg har falt pladask for etter å ha studert alle veldig nøye. Fant det inne på fineart.no. Bildet heter "Rush hour" noe jeg synes passer bra til meg og samtidig gir bildet meg en look som minner meg om at jeg kan oppnå min mål og drømmer.


onsdag 22. september 2010

Lully skal delta på "designernes eget julemarked 2010"


I går fikk jeg beskjed - Lully kom gjennom nåløyet og skal delta på "designernes eget julemarked" som holdes 4. og 5. desember 2010 på DogA i Oslo. Yey! Mye som skal nå designes og trykkes :-) Derfor har jeg lyst å vise dere et av til/fra juletagsene. En pakke med tags inneholder 5 forskjellige motiver og leveres i søt innpakning med cellofanpose.

Har du noen tips og triks når det gjelder salg på slike arrangementer så hører jeg også gjerne fra deg.

Designernes eget julemarked er julemarkedet hvor designere fra inn- og utland selger egenproduserte, håndlagde ting. Her kan du kjøpe kort, møbler, smykker og lamper mens du hører historien bak designet. For spesielle julegaver er dette stedet å dra. Hold av lørdag 4. og søndag 5. desember og ta turen til DogA i Oslo.

tirsdag 21. september 2010

Lys opp dagen til en du bryr deg om


Et lite stykke papir kan gi mye glede!
Send et kort eller sett kortet i en ramme og gi det bort som små gaver.

Ta en titt på 
http://www.lully.no/produkter/kort for flere motiver.



onsdag 15. september 2010

Lully holder åpent på Famandstredet

Lørdag 18. september holder Lully åpent på Farmandstredet, Tønsberg for salg av kort og lerretbilder.

Vi holder åpent i den gamle delen rett ved Norli fra klokken 10:00 - 16:00.

Kom innom for og slå av en prat og studer bildene. :-) Gleder oss kjempe masse til å se deg!


tirsdag 14. september 2010

Snart er det jul igjen...


Husk å være tidlig ute med julekortene! Finn ditt motiv innepå www.lully.no.

Julekort privat
Send et personlig julekort og gled venner og familie. Kortene er i størrelse 145x145 mm som leveres med konvolutt, og 70x70 som har et lite hull der du kan tre pakke båndet igjennom.

Julekort firma
Julekort er en hyggelig gest til kunder og samarbeidspartnere. Her kan du bestille julekort med egne hilsen og logo i fullfarge. Send oss en
e- post for pris og forespørsel til post@lully.no.

Alle våre julekort er miljøgodkjent.

mandag 13. september 2010

Liten sniktitt - julekort

Hu hei hvor det går :-) En inspirerende dag, inspirerer til blogging. Har jo så lyst til å gi dere en liten sniktitt på årets julemotiver fra www.lully.no.



Send et julekort fra www.lully.no og gled venner og familie.

søndag 5. september 2010

September Salg - Lerretbildet Kjærlighet

Nå kan du få bildet Kjærlighet for 350,-. Salget varer ut september 2010.
Send e-post for interesse: post@lully.no. Gleder meg til å høre fra deg :-)
Se flere av bildene og kort på www.lully.no.


torsdag 2. september 2010

Lully på tb.no og i Tønsberg blad

Kult! Hadde den gleden å få besøk av Terje Barø fra Tønsberg blad under utstillingen på Farmandstredet. I dag var både artikkelen i papirutgaven og på tb.no Utrolig hyggelig og gøy at han ville komme på besøk og skrive om Lully.


Jeg ønsker deg en fantastisk høstdag!

onsdag 1. september 2010

Lully holder åpent for deg hver onsdag :-)

For dere som bor i nærheten av Tønsberg eller har lyst å ta turen innom Lullys lille rede, selges bilder og kort personlig hver onsdag mellom 12:00 - 17:00

Ta en tur innom www.lully.no for besøksadresse.


Gleder meg til å se dere :-)