onsdag 20. juli 2011

Konkurranse - Vinn gavekort fra CNV Design

Jeg ønsker flere tilhengere på CNV Design sin Facebook side og trenger hjelp fra deg! Inviter dine venner ved å bruke linken "liker"i innlegget: "Foreslå for venner" eller dele CNV Design-siden i profilen din.

Legger du igjen en hilsen på veggen eller en hilsen på bloggen er det ekstra hyggelig. Alle nye og gamle venner er med i trekningen. Når jeg får 150 tilhengere trekker jeg en vinner som får et gavekort til en verdi av 3000,- kr. Fin måte å kunne få designet noe eget til huset, firmaet eller noe fint til en som betyr mye for deg.

Facebook: https://www.facebook.com/CNVDesign

mandag 18. juli 2011

Michael Kors iPhone-etui!

Hurra! Endelig kom Michael Kors iPhone-etuiet. Jeg ble enda mer forelsket når jeg åpnet esken og så den søte designerkonvoluttvesken. :-) Helt flott for en som bare trenger iPhonen og litt lapper når man skal på byen eller ut i lunsjen. En stilig følgesvenn!

Noen sier at kortene ikke blir avmagnetisert, men får nok teste med et kort jeg nesten aldri bruker først.



onsdag 6. juli 2011

Månedens etablerer :-)

Denne måneden har jeg vært så heldig å få utmerkelsen "Månedens etablerer" på Damebedrift.no. Jeg er svært takknemlig for utmerkelsen og hadde vært gøy om du tok en titt! Nettsiden er en flott gründerportal for kvinnelige gründere som ønsker å bli mer synlig.





















Les intervjuet: http://www.damebedrift.no/index.php?nr=94&id=24

Bildet i artikkelen er tatt av Geir Røsset.

lørdag 2. juli 2011

Ny nettside lanseres til høsten!

De siste ukene har det vært liten aktivitet på CNV Designs nettside. Årsaken er at det om kort tid lanseres en helt ny nettløsning, med spennende design. Nye nettløsningen vil spille på arbeid og kundesitater med bloggløsning isteden for nyheter. Slipper både jeg og dere å forholde oss til alt for mange nettadresser.

Mer om prosessen, det nye navnet og samarbeidspartener vil komme i senere innlegg :-)

Her kommer det en liten smakebit. Hva synes dere?



















Siden publiseres i løpet av høsten 2011.

fredag 1. juli 2011

Skrivemaskin i boks :-)

Har ryddet i en del i gamle saker og ting helt tilbake til ungdomskolen :-) Der fant jeg diplomet med topp karakter i skrivemaskin. Gamle minner  fra den tiden vi satt på skolebenken og hamret løs på de merkede tastene skylte over meg. Det var noe eget ved dem. Noe magisk.

De gamle minnene ga mersmak og jeg googlet litt på "pink typewriter and phone". Fant en herlig rosa skrivemaskin på eBay.com. Måtte bare ha den og bøy ganske bra over det som alt sto der og maskinen ble min :-) Glede! Mitt første kjøp på eBay - Gøy! 

Nå ser jeg bare fram til den kommer og regner med at den blir stående som pynt. :-) Ikke så lett å oppdrive fargebånd og slikt nå for tiden - litt usikker på hvor man i det hele tatt  får tak i fargebånd. Hadde kanskje vært lurt å få den til å virke og skrive litt på maskinen. Mister nå og da konsentrasjonen ved å sitte på Mac'en med internett tilgang. Det er så lett å skli ut på en surfetur når man egentlig skulle forsøke å skrive/jobbe litt i stedet.

Andre herligheter:







Bilder: weit