mandag 3. august 2009

Første skoledag!

Da er vi endelig igang og sommeren har flydd forbi. Dagen jeg både har gledet meg til og levd i angst for. Jeg er kanskje litt alene om å sitte å drømme om lesesaler og pensumbøker midt i sommerferien... Jeg elsker å kjøpe nye fagbøker, kladdebøker og penner. Man blir så ivrig og engasjert! Sugen på kunnskap som min mor sa så pent det var :-)

Etter lite søvn og rare drømmer ulte mobilen klokken 0545. På tide å stå opp. Siden jeg både må kjøpe månedskort (2820,- WHAT NSB? Tenkt og tømme meg for peng), spise frokost og prøve å se litt normal ut, måtte jeg ha det kvartere ekstra. Merkes!

Toget tøffet avgårde kl 0700. Ved siden av meg fikk jeg en meget interessant eldre mann som jobber som prosjektleder for Knowledge Managment så jeg ble sittende å snakke med ham. Veldig artig å høre på han om alle han erfaringer oppover i arbeidslivet.

Da var jeg framme ved Markedshøyskolen. WOW, så mange som skal på forkurs i Bed.øk. Hjelp, uansett hvor mange ganger jeg drar på nye kurs eller studie blir jeg visst ikke vant til følelsen, spenningen, usikkerheten, hjerte som hopper over 5 takter, vil vist ikke denne følelsen forsvinne.

Er det meg eller kjenner alle hverandre fra før av. Yup, mange unge som har gått på skole sammen før. Første timen med debet, kredit, variablekostnader, Faste kostnader, resultat, balanse etc er over.

Første pausen gikk til å flykte, dro for å kjøpe Oslos beste kaffe på Stockfleths. Med kaffe innabords følte jeg meg et steg mer våken og tøffere. Satte meg pyntelig ned på plassen min og startet en samtale med jenta og gutten ved siden av meg. Jøss, gutten har jo akkurat samme følelser som jeg sitter med. Spenning og usikkerhet.

Hvordan mennesker går her, er det noen som er litt eldre og hvordan er foreleseren. Tenkte da stille for meg selv. Hurra det er ikke bare meg som har slike følelser :-) Vi er mange i samme båt.

Resten av dagen gikk mye bedre etter at jeg tok meg selv i nakkeskinnet og fant ut at det er bare jeg som kan gjøre noe med dette. Overleve angsten og usikkerheten.

Resten av uken går til å forstå og få innføring i Bedriftøkonomi :-) før selve skolen starter for fullt. Der møter jeg alle jeg skal gå i klassen med og foreleserne.Gleder meg men igjen kommer denne usikkerheten, spenningen.....


Livet har lært meg å ikke utsette ting, hvem vet hvor vi er i morgen? Er da bare å stå på og være seg selv. Tror dette går bra jeg :-D


4 kommentarer:

 1. Hvordan går studiene så langt? Er det fortsatt usikkerhet og spente følelser, eller ga det seg litt etter en uke med IntoCampus?

  Blogger du ofte`?

  Hilsen Markedsavdelingen på Markedshøyskolen

  SvarSlett
 2. Hei Aleksander

  Takk for melding :-) Ble jeg glad. Blogger en del og følger med på det meste av sosialekanaler. Både intresserer meg og får ofte nyttig info ut av det.

  Usikkerhet og spente følelser ga seg raskt. Må si er utrolig herlig også å føle slike nerver på kroppen. I am a Live :-D Ny hverdag og nye omgivelser er alltid litt spennende, og må si jeg er utrolig glad for at jeg valgte Markedshøyskolen. Har fått god kontakt med mange i klassen og ser fram til å ha 3 fine år både med klassen og skolen.

  Ha en super dag, så ses vi plutselig :-)

  - Cami

  SvarSlett
 3. Så hyggelig at du trives, da gjør vi det også :-)

  Det er jeg som laget mh.bloggen ja, administrerer også facebookfanpagen. er du ikke medlem så bli det. Jeg prøver meg litt fram for å se hva slags informasjon jeg burde poste hvor.

  Idag er det forresten rekrutteringsdag til skolens forskjellige studentutvalg. kanskje du finner et utvalg du har lyst til å bidra i? De står i kantina hele dagen

  SvarSlett
 4. Hei igjen

  Oh no, jeg som var dessverre borte :-( Ser at det også skal være en annen dag...er det riktig?

  Går MacDesign vedsiden av studiene, så vet ikke hvor mye tid jeg har til rådighet. Bidra litt hadde jo uansett vært utrolig gøy.

  Du gjør en bra jobb, så nå er det sagt :-) Da skal jeg bli fan og ta en titt. Looking forward.

  Kos deg masse så ses vi plutselig.

  - Cami

  SvarSlett