tirsdag 15. september 2009

Start your day with a smile :)

Mye skjer om dagen, mange baller i luften, men de lander pent og ryddig ned etterhvert.:)

Har hatt første dag på MacDesigner kurset og følte meg som hjemme da jeg åpnet døren inntil studielokalet. Ser bare fram til å lære enda mer innenfor det magiske faget Design på skjerm og fylle webdesign linjen jeg har gått med MacDesigner. Lære snarveier, forstå og utnytte teknologiene som benyttes i medie-, informasjons- og

kommunikasjonssystemer i bedrifter, næringsliv, organisasjoner og privat. Studie er for folk med yrkeserfaring innenfor grafiske medier som ønsker seg en videreutdanning, så kan tro jeg var glad når jeg så at de fleste var på min alder :) Herlig tenkte jeg...

Da har jeg de unge entusiastiske på Markedshøyskolen og lærer mye fra dem, deres iver, teoretisk kunnskap og studieteknikk. På IGM kan jeg bytte erfaring med mange spennende mennesker med ulike bakgrunn innenfor diverse bransjer. Se muligheter og hinder de har hatt i arbeidslivet.

Tja utenom en glad dag, ser jeg at det blir sykt mye å gjøre dette året og følt meg stresse og engslig på hvordan skal dette gå. Har da brukt helgen på å sette små del mål mot hovedmålet. Lage leseplan og sette opp tider for oppgaveskriving. Viktig og ha kontroll. Ikke tenke på hva jeg burde ha gjort men hva jeg ønsker å gjøre. Jeg ønsker å lese, ikke jeg burde lese.... slik at tankene går mot noe positivt og ikke negativt.

Burde og må ordet er herved visket ut fra hode. Ønsker og klarer er printet inn. Ønsker å lese - klarer og holde motivasjon! Derfor "Start your day with a Coffee and a Smile :)"

Om du har tips til diverse studieteknikk blir jeg glad for tilbakemelding. Hvordan leste du og hvordan lærte du mest mulig på kortest tid?


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar