søndag 17. januar 2010

Bli en bedre frilanser!

Endelig kom pakken jeg har ventet på. Kom over denne boken på Mia Holtes blogg der hun mente at alle som driver med frilans burde kjøpe denne boken - derfor tok jeg en råsjangs og bestilte den ;-) "Frilans! En komplett håndbok for frilansere" er en håndbok for frilansere og skrevet på norsk, etter norske forhold. I boken står det alt du trenger å vite for å drive frilans, og litt til. En utrolig bra tinge er at de oppdaterer boken hele tiden. For de som har kjøpt boken kan du motta oppdateringene gratis på mail.

En stor takk til Atle Hansson for å skrive en slik bok, akkurat det jeg trengte. Han driver også Frilansinfo der han og andre bidrar med artikler og god info. Utrolig nyttig å ta en tur innom siden i ny og ne.

Alt startet å pløye raskt igjennom og ser bare fram til å lese hele boken.

2 kommentarer:

 1. Wow, så hyggelig først og fremst at du har vært innom bloggen min :D

  Det er virkelig en god bok! Og det er en bok som du meste sannsynlig ikke leser fra perm til perm på en kveld, men en håndbok du tar frem når du er i tvil om ting.

  By the way en flott blogg du har. Den er herved lagt til i rss'en (din bloggrull har vel ledet meg her et par ganger tidligere og tror jeg ;)

  SvarSlett
 2. Må det ;-) Utrolig gøy og følge med på alt det bra du gjør.

  Er så flott at det har kommet en slik bok på norsk, kan ofte bli litt lei av å lese alt på engelsk :-D Alt fått bruk for noe ut i fra boken... Har ikke jobbet så lenge som freelancer.

  Ååå tusen takk for flott ord, det varmet. Vet aldri om folk er innom el om det man legger ut er bra :-)

  Have a great day!

  - Cami

  SvarSlett