søndag 22. august 2010

Kick start for Lully

Utstillingen gikk over all forventning, og jeg fikk vist fram www.lully.no sine produkter. Det var en fantastisk interesse for bildene så det ble salg allerede første dag. Gode venner fra Tønsberg støtte opp 100% både ved å besøke utstillingen, og å holde meg med selskap. Setter utrolig stor pris på dere og er så glad for å ha fått dere inn i livet mitt :-)

Min barndomsvenninne Ellen tok turen fra Sarpsborg for å gi sin støtte og ta en titt. Utrolig herlig å ha både Ellen og hennes nydelige sønn Phillip på besøk. I vår glade prat dukket Terje fra Tønsberg Blad opp og tok noen bilder samt intervjuet meg vedrørende utstillingen. Veldig stas og for en markedsføring det blir for www.lully.no :-)
Artikkelen kommer ut torsdag 2. september.

Var mange nysgjerrige som lurte på hva det var, men som ikke helt turte å ta siste steget inn på utstillingen, mens andre kom sprudlende inn og både handlet og slo av en prat. Tipset samboeren ga meg om å lage en tegnekrok toppet det hele ved å tiltrekke seg barn og deretter deres foreldre :-)
Det var så hyggelig å møte folk og få personlige tilbakemeldinger!

Lørdagen toppet seg med stort salg og familiebesøk. Mamma, søs og mammas venninne tok turen fra Oslo for å gi sin støtte samt se de ferdig resultatene. Både bildene og kortene ble godkjent, og de var meget stolte av meg. Utrolig koselig. Da utstillingen var over gikk turen ned på brygga for å spise middag med familien, Ina og min kjære. Etter en deilig middag kunne jeg bare lene meg tilbake, trekke på smilebåndet og tenke at jeg har noen herlige venner, familie, kjæreste og et fantastisk liv.

Bilder fra utstilling

4 kommentarer:

 1. Hei :-)

  Dette ser kjempeflott ut! Likte særlig kua :-)

  Klem Sol

  SvarSlett
 2. Hei hei Sol

  Tusen takk for tilbakemeldingen :-) Kua er meget populær hihihi

  Klem klem

  SvarSlett
 3. Det hørtes spennende ut :) Og sikkert koselig å ha venninna di der ja :)

  Klem fra meg

  SvarSlett
 4. Hei hei Maria :-) Var kjempe kos og utrolig lærerikt å ha utstilling :-)

  Super helg til deg:-)

  Klem tibake

  SvarSlett