tirsdag 17. august 2010

Lansering av nettbutikken Lully

Denne uken fikk vi en pangstart på nettbutikken Lully.no. Vi ble tilbudt å ha utstilling på kjøpesenteret Farmandstedet i Tønsberg og da var det mye som skulle på plass.

Både bilder og kort ble gjort klart på rekordtid - tusen takk til Miriam og Printing AS for superrask levering. Jeg er utrolig imponert og glad for at jeg har dere på teamet mitt.

Guttene hos Syse Data snudde seg rundt og fikk opp nettbutikken, og fulgte designet helt perfekt. Tusen tusen takk skal dere ha.

Ellers vil jeg også takke Maisen og min kjære som virkelig har stilt opp med henting, montering av Ikeamøbler, bærehjelp og støtte. Luv Ya!

Et viktig mål for meg med nettbutikken er å ha god dialog med kundene og å gi raske tilbakemeldinger. Jeg tror at personlig service er en avgjørende faktor når man handler på nett. Nøl derfor ikke med å ta kontakt.

Jeg håper siden og produktene faller i smak!

3 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye. Utrolig ren og innbydende side.

  Lykke til!

  SvarSlett
 2. Gratulerer med nettbutikk og ikke minst flotte produkter! Gøy å følge medi bloggen din - du er kreativ og inspirerende. Ønkser deg masse lykke til med Lully og CamiNicol Design :-)

  Hilsen Vibeke
  Poppydesign

  SvarSlett
 3. Hei Vibeke

  Tusen takk for varme ord :-) Må si jeg mener akkurat det samme om din blogg. Utrolig flotte malerier og du får snart en mail av meg om ønske :-)

  Ha en super dag.

  Cami ---<-@

  SvarSlett