lørdag 30. januar 2010

The Web Design Sketchbook

Fikk en utrolig flott gave idag, me so happy :-) Det var en Web Design Sketchbook. Hadde skisseboken på gamle jobben, men har ikke selv tatt meg råd til å kjøpe selv ;) Perfekt bok for raske ideer for web design. En bok som alltid er greit å ha liggende i sekken eller vesken. Jeg har har alt klusset i boken med ny ideer for hjemmesider. Viktig å teste nye ting ;-)

Boken er designet av Are Sundnes, Hyper Interaktiv.


torsdag 28. januar 2010

Gratis nettverksmøte i Tønsberg 11. februar

nettredaktoren.no med Gro Sinding i spissen avholder nok et gratis nettverksmøte her i Vestfold :-) Dagens tema er Webstatistikk og Webanalyse.

Denne gangen kommer nettredaktør i DnBNOR Bedrift, Kenneth B. Eriksen som har utpekt seg som en fremstående representant for faget i fagmiljøer, på konferanser og foredrag. Kenneth Eriksen vil gi oss en kort og konsis innføring i dette viktige fagfeltet.

Nettverksmøtet holdes på utestedet Harbour, Nedre Langgate 28 c på Tønsberg Brygge torsdag 11. februar 2010 kl. 17 - 19. Ses der.


onsdag 27. januar 2010

CamiNicol Design har fått seg nettside - Check it out

I lengre tid har www.caminicol.com ligget i dvale, nå er den endelig på plass etter å ha slått av perfeksjonismen for en stund.

Et stort takk til SyseData for hjelp med programmering, og til Edvin Syse og min kjære samboer som sparket meg i rumpa. Hadde det ikke vært for dere hadde enda designet ligget pent og pyntelig på min maskin.
Håper siden faller i smak og velkommen.

På hjemmesiden har jeg lagt til min blogg (som du nå er innepå) hvor jeg vil informere om nyheter, prosjekter, tanker og inspirasjon. Følg med!

Det gjenstår litt småtteri med siden fortsatt, men følte det var greit å lansere nå. Jeg håper å høre fra deg. :-)

Derfor: It's Not How Good You Are, It's How Good You Want to Be.

mandag 25. januar 2010

Nytt produktark til Comperio

Comperio AS har utvidet produktlinjen og trengte nytt produktark. På fredag fikk jeg telefon av daglig leder om jeg ville ta på meg oppdraget. Selvfølgelig og med glede :-)
Fikk levert det idag og tilbakemeldingen var bra. Tiden for prosjektet ble litt knapp, men med kommunikasjon per mail, msn og mobil fikk vi det klart for trykk før konferansen.

Sist uke designet jeg også en annonse som skal legges i konferansebag´en som avholdes under samme konferanse, Microsoft Worldwide Public Safety Symposium.

Lykke til Comperio og gleder meg til å se hvordan det ble på trykk.


søndag 24. januar 2010

Ups - glemte nesten!

Før jul skrev jeg om personlig kunst i gave. Målet var og klare å lage det selv til min niese. Målet klarte jeg :-) Hun fikk den før jul siden jeg ikke klarte å holde meg....Dette var første gangen jeg prøvde meg. Brodern og familien ble veldig glade og stolte. Da kan jeg si meg fornøyd!

Har brukt Illustrator med diverse elementer, børster og fontryper. På bildene har jeg brukt Live Trace. Bildet var til min niese på 2 år, derfor rosa og barnslig ;-) Bilde av min bror og niese minnet meg så utrolig mye om det berømte bildet av Ole Brumm og Nasse Nøff, og siden jeg selv elsket historiene om Ole Brumm når jeg var liten ble det dette bildet.

Håper dere liker bildet, og fler skal det bli. Neste prosjekt er til en i familien ;-)

Takk til Odd som fikk det printet for meg på lerret.
Takk til Miriam som fikk lerret montert. Tross jeg hadde glemt 5 cm rammen - derfor har det kommet hvit ramme rundt bildet. Alt kan ikke være perfekt første gangen. Bildet er i str. A3. Selv syntes jeg det ble litt lite og kommer til å dobble str på alle bildene framover.





søndag 17. januar 2010

Bli en bedre frilanser!

Endelig kom pakken jeg har ventet på. Kom over denne boken på Mia Holtes blogg der hun mente at alle som driver med frilans burde kjøpe denne boken - derfor tok jeg en råsjangs og bestilte den ;-) "Frilans! En komplett håndbok for frilansere" er en håndbok for frilansere og skrevet på norsk, etter norske forhold. I boken står det alt du trenger å vite for å drive frilans, og litt til. En utrolig bra tinge er at de oppdaterer boken hele tiden. For de som har kjøpt boken kan du motta oppdateringene gratis på mail.

En stor takk til Atle Hansson for å skrive en slik bok, akkurat det jeg trengte. Han driver også Frilansinfo der han og andre bidrar med artikler og god info. Utrolig nyttig å ta en tur innom siden i ny og ne.

Alt startet å pløye raskt igjennom og ser bare fram til å lese hele boken.

torsdag 14. januar 2010

onsdag 13. januar 2010

Personlig minne fra småbarnstiden

Noe så gøy! Smykker basert på barns tegninger. For en liten skatt! Har du tegninger som betyr mye for deg kan www.barnestreker.no lage smykker av disse! Unike og veldig personlige gaver til familie og faddere. Tenk for en overraskelse å gi bort.
For min del må jeg først få meg en unge, men kan jo ta noen av søken og venners barns tegninger ;-)

Kilde: www.barnestrek.no og Tessa Design


søndag 10. januar 2010

Kreativt forum i Norge!

På en liten sufetur på jakt etter sider der jeg kan legge ut design porsjekter - snublet jeg over forumet Kreativia.no :-)

Kreativia.no er et nettsamfunn som omhandler alt kreativt arbeid som - fotografi, illustrasjon, 3D, animasjon og grafisk design med mye mer. Her kan du vise fram dine prosjekter - tanker, idéer, skisser, nyheter og få konstruktive tilbakemeldinger.


fredag 8. januar 2010

NM i interaktiv design

For første gang i Norge arrangeres det NM i interaktiv design i Oslo 4. – 5. mars.

Konkurransen vil gå over 24 timer der hvert av de deltagende lag kan stille med 1-3 deltagere. NM er for alle som jobber med webdesign både profesjonelle og amatører som f.eks. byråer, markedsavdelinger, webdesignere, utviklere, skoler, høgskoler, markedsavdelinger, kursarrangører.

Vinneren vil representere Norge i den internasjonale webdesign konkurransen – WIF 2010 – som går av stabelen i Frankrike.

Informasjon om konkurransen http://norway.partners.webdesign-festival.com/



tirsdag 5. januar 2010

Mitt nye liv!

Jeg har tenkt mye i julen. Hadde nok litt for mange rolige dager slik at hjernen min ble sparket i gang. For nå sitter jeg her og spiser et eple og drikker grønn te med sitron fra en søt liten grønn kopp fra Kremmerhuset. Jeg har funnet ut at jeg skal bli flinkere til ting! Når jeg sier flinkere så mener jeg jobbe enda hardere med det jeg gjør. Siden det nå er skrevet og publisert så får jeg nesten starte med engang :-) Fra og med i dag er jeg min egen supporter!

"Du er sjefen over ditt liv, du har ansvar for dine handlinger, ingen andre" - Janicke.no

Mål:

Jeg skal bli flinkere til å lese magasiner og spennende bøker. Først nå har jeg oppdaget gleden av å lese Magasinet i Dagbladet og A-magasinet. Jeg skal bli flinkere til å lese designmagasiner og bøker samt spennende bøker som får meg til å tenke og lære.

Jeg skal bli flinkere designer. Jeg skal lese mer om diverse emner og eksprementere mer. Bli tøffere til å spørre venner, beskjente og fagfolk om tilbakemeldinger.

Jeg skal bli flinkere på skolen. Ikke gjøre alt i siste liten, jobbe med oppgavene jevnt og trutt hele året. Er lov å ligge et hestehode foran :-)

Jeg skal bli flinkere til å følge med på nyhetskanaler. Lese aviser og internetsider.

Jeg skal bli flinkere til å stå og gå på ski. Stå og gå masse på ski. Dra samboeren og venner med på mange turer.

Jeg skal bli flinkere til å kjøpe mindere klær. Heller bli flinkere til å rydde i skapet og gi det jeg ikke bruker til Fattighuset. Starting today.

Jeg skal bli flinkere til å gå på kino, utstillinger og konserter. Suge inn så mye kultur jeg kan.

Jeg skal bli flinkere til å være spotan! Gi ting en sjangs og ikke planlegge alt. Ting ordner seg alltid.

Jeg skal bli flinkere til å gi folk komplimenter. Det liker i hvert fall jeg å få.

Jeg skal bli flinkere til å gå på café og ha det fint med venner.

Jeg skal bli flinkere til å trene. Starte først 3 ganger i uken og øke gradvis. For mye sittestillende jobb.

Viktig:

Leste at noe av det aller viktigste er å feire deg selv hver eneste dag du klarer å gjennomføre målet ditt. Stå foran speilet om kvelden - Rett deg opp i ryggen, blunk til deg selv, gi deg selv en skikkelig klapp på skulderen og tenk på det du har klart denne dagen.

Er jeg super flink fram til sommeren skal jeg belønne meg selv med en skikkelig god sommergave. Jeg tror jeg har bestemt meg. Blir Apple Cinema Display 30". Sykt dyr, men jeg trenger den :-)

Bilde:

Er av meg selv - har satt meg høye mål hele livet, så skal nok klare det :-)


mandag 4. januar 2010

Logo til MicroCharity AS

Er stolte over å ha designet logo for MicroCharity AS, et nytt og spennende bedrift/konsept som snart åpner dørene for 2010.

CamiNicol Design ønsker Daglig Leder lykke til.