tirsdag 26. april 2011

Hatt en herlig påske som har skapt gode minner...

Påsken er nå over, og det er tilbake til hverdagen! Denne påsken har virkelig vært utrolig og noe av det varmeste på jeg kan huske :-) Trengte virkelig pause og litt ferie. Bare nyte og oppleve det Norge har å tilby oss. Turen gikk til fjells med mange flotte langrenn turer over fjell og daler så langt blikket kan se og avsluttet med topptur - Dronningkrona. Fantastisk herlig tur og som jeg alltid gjør i den norske naturen er å jobbe kreativ og komme på nye ideer.

Fikk forresten endelig tid til sette meg inn i boken Lykkeprosjektet og gjort meg sånn ca 30 sider med notater som jeg skal klekke ut en plan med når skolen er ferdig. Noen små prosjekter har jeg enda, mer kommer i neste innlegg. Hurra!

Så nå som jeg har ladet batteriene med god mat, frisk luft og søvn, og er klar for siste innspurt som starter på torsdag. Det er både en stor glede og litt trist å tenke på at jeg tar fatt på de siste to månedene som student.

Håper alle har hatt en herlig påske og er like klar for nye utfordringer som jeg er!

Ha en fantastisk vår og husk:
En av de beste måtene å gjøre deg selv lykkelig på, er å gjøre andre mennesker lykkelige. En av de beste måtene å gjøre andre lykkelig på, er å være lykkelig selv!

2 kommentarer:

  1. Flinke Camilla! Mye hell og lykke kommer din vei, det er jeg helt sikker på :D Klem ;D

    SvarSlett
  2. Tusen takk kjære deg :-D
    ---<-@

    SvarSlett