torsdag 28. april 2011

Klar for å strekke meg mot en lys hverdag

I siste innlegget av personlig utvikling skrev jeg om små mål og gleder jeg har oppnådd. Bare det å starte og trene igjen. Jeg har økt treningsmengden med 2-3 ganger i uken og veldig stolt av det. Kjenner energien kommer tilbake og får god hjelp til å trene riktig mht leddsykdommen. Hva er ikke mer lykke og glede enn det. Jeg er på vei og med god oppfølging for å få mer energi og styrke er jeg klar for neste mål.

Prosjekt: Kaste, gjenopprette og organisere
Jeg har jukset litt og startet tidligere enn jeg skulle... Som mange vet blir jeg både stresset og tappet når det er rot og kaos rundt meg. Har startet med å pakke klær fint i poser som skal gis bort til noen som virkelig trenger det. Denne gangen har jeg vært streng og da mener jeg veldig streng. Til og med alt av kanskje plagg har havnet i posene :-) Stolt av meg selv. Jeg ga bort til Fattighuset når jeg bodde i Oslo, men har ikke funnet noe her i Tønsberg. Noen som kan gi meg et hint?

De to neste ukene går til å organisere i alle skap og hyller. Gleder meg. Er faktisk gøy når man har mål og mening med å rydde og gjøre det både frisk, organisert og hyggelig rundt seg. Føler en større glede av å være hjemme.

Største prosjektet i Mai er å gjennomføre en perfekt temaoppgave, mappeinnlevering på skolen og få mange besøkende på KvinneGründerMessen

“What would life be if we had no courage to attempt anything?”
- Vincent van Gogh

4 kommentarer:

 1. Så flott ;-) stå på du er så flink!
  Jeg leverer til Fretex.. et tips ;-)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for tipset Anita :-) Ligger det her i Tønsberg?

  ---<-@

  SvarSlett
 3. Ja den ligger i Øvre Langgate 50, 3110 Tønsberg tlf : 33 31 35 49
  De blir sikkert veldig glad for mer klær ;-)‎

  SvarSlett
 4. Supert Anita. Er jo like ved kontoret også. Da iler jeg ned i morgen. Du er en engel <3

  SvarSlett