torsdag 28. april 2011

Klar for å strekke meg mot en lys hverdag

I siste innlegget av personlig utvikling skrev jeg om små mål og gleder jeg har oppnådd. Bare det å starte og trene igjen. Jeg har økt treningsmengden med 2-3 ganger i uken og veldig stolt av det. Kjenner energien kommer tilbake og får god hjelp til å trene riktig mht leddsykdommen. Hva er ikke mer lykke og glede enn det. Jeg er på vei og med god oppfølging for å få mer energi og styrke er jeg klar for neste mål.

Prosjekt: Kaste, gjenopprette og organisere
Jeg har jukset litt og startet tidligere enn jeg skulle... Som mange vet blir jeg både stresset og tappet når det er rot og kaos rundt meg. Har startet med å pakke klær fint i poser som skal gis bort til noen som virkelig trenger det. Denne gangen har jeg vært streng og da mener jeg veldig streng. Til og med alt av kanskje plagg har havnet i posene :-) Stolt av meg selv. Jeg ga bort til Fattighuset når jeg bodde i Oslo, men har ikke funnet noe her i Tønsberg. Noen som kan gi meg et hint?

De to neste ukene går til å organisere i alle skap og hyller. Gleder meg. Er faktisk gøy når man har mål og mening med å rydde og gjøre det både frisk, organisert og hyggelig rundt seg. Føler en større glede av å være hjemme.

Største prosjektet i Mai er å gjennomføre en perfekt temaoppgave, mappeinnlevering på skolen og få mange besøkende på KvinneGründerMessen

“What would life be if we had no courage to attempt anything?”
- Vincent van Gogh

tirsdag 26. april 2011

Hatt en herlig påske som har skapt gode minner...

Påsken er nå over, og det er tilbake til hverdagen! Denne påsken har virkelig vært utrolig og noe av det varmeste på jeg kan huske :-) Trengte virkelig pause og litt ferie. Bare nyte og oppleve det Norge har å tilby oss. Turen gikk til fjells med mange flotte langrenn turer over fjell og daler så langt blikket kan se og avsluttet med topptur - Dronningkrona. Fantastisk herlig tur og som jeg alltid gjør i den norske naturen er å jobbe kreativ og komme på nye ideer.

Fikk forresten endelig tid til sette meg inn i boken Lykkeprosjektet og gjort meg sånn ca 30 sider med notater som jeg skal klekke ut en plan med når skolen er ferdig. Noen små prosjekter har jeg enda, mer kommer i neste innlegg. Hurra!

Så nå som jeg har ladet batteriene med god mat, frisk luft og søvn, og er klar for siste innspurt som starter på torsdag. Det er både en stor glede og litt trist å tenke på at jeg tar fatt på de siste to månedene som student.

Håper alle har hatt en herlig påske og er like klar for nye utfordringer som jeg er!

Ha en fantastisk vår og husk:
En av de beste måtene å gjøre deg selv lykkelig på, er å gjøre andre mennesker lykkelige. En av de beste måtene å gjøre andre lykkelig på, er å være lykkelig selv!

lørdag 16. april 2011

Klipp og lim i påsken

Liten påskegave fra Lully :-)

Litt aktivitet i påsken er gøy. Print ut og lag noen søte kaninører :-) Del gjerne linken videre med venner, kjente og familien.

Påskeuken går også under navnet ”den stille uke”. Det er en særegen norsk tradisjon at mange av oss drar til fjells og soler oss, går på ski og nyter det siste av vinteren.

Hjertelig god påske! Ønsker dere alt godt!




tirsdag 5. april 2011

KvinneGründerMessen NO1


Vi er en gruppe kvinner i Vestfold som har slått oss sammen for å fronte våre produkter og tanker om det å være kvinne og grunder i vekst. Vi ønsker å vise andre at man må tørre å realisere sine drømmer. Drømmen om å bli sin egen sjef!

Litt informasjon:
KvinneGründerMessen inviterer til informasjon, underholdning og ikke minst shopping på Villa Møllebakken i Tønsberg.

Det vil bli moteshow med klær fra Concept Sport!

Lørdag 21 mai // Villa Møllebakken i 1 etg // kl. 11.00 - 16.00 //


Ta med venner og familie for en hyggelig dag.
Hjertelig velkommen!!


mandag 4. april 2011

Et av ukens personlige mål er nådd


Sist søndag skrev jeg om boken "lykke prosjektet" og at det fikk meg til å tenke nye muligheter med bloggen. Det har jeg nå tatt tak i. Lagde alt fra starten av for å kunne få større frihet rundt utformingen. Har stylet og lagt til meny for å få litt mer orden og struktur. Har flere lure ideer som kommer i neste uke.

Neste mål for å gjøre meg litt mer lykkelig er å klare og trene to ganger i uken. Dette for å holde energi nivået oppe og klar for sommerens utfordringer mellom fjell og daler. Tiden er min venn og mye flott personlig inspirasjon boken har gitt meg. Give it to me!

"Den som tror at han eller hun er ferdig utlært, er ikke utlært, men ferdig" (Piet Hein)

Alt godt og sov godt til dere alle sammen.

lørdag 2. april 2011

Meny med ny funksjon på blogger


Var innom en blogg på min lille surfetur og fant link til et flott tips fra Shabby Blogs hvor hun viser hvordan den nye funksjonen på blogger.com fungerer. Her kan du enkelt legge til toppmeny sider på bloggen din med linker.

I min mal fungerte det selvfølgelig ikke i toppmenyen :-( Nå som jeg hadde tenkt å organisere bloggen min. Jeg får ta å finne på noe lurt og tenke ut en slagplan.