onsdag 17. februar 2010

Hektiske dager - vinterferie kaller

De siste ukene har vært veldig hektiske. Skole, skole, skole, jobbe, jobbe og jobbe. Takker for at jeg har en så forståelsesfull samboer som viser interesse for det jeg holder på med, støtter meg og lager middag når han kommer hjem fra jobb :-)

Jobb - I tillegg til skolearbeid (tar tre studie på to år) har jeg enkeltpersonforetaket mitt CamiNicol Design der det begynner å løfte seg om dagen. Har en del prosjekter på gang og noen er alt lansert. Deilig å se at man begynner å få betalt for sitt arbeid og kunder som er fornøyd. Ellers har jeg fått inn et par prosjekter på design av hjemmeside og magasindesign. Skal love å få flere av prosjektene mine lagt ut både her og på hjemmesiden.

Ved siden av design har jeg begynt å se litt på CSS da det er veldig greit å stå for en del av dette selv. Slippe å være alt for avhengig av andre :-D

Skole - Etter jeg ble friskmeldt var det veldig mye å ta igjen fra 2009 av innlevering. Skissebok, to obligatoriske oppgaver, mappeinnlevering og slutt prøve i photoshop. Takk og lov at jeg fikk to uker på nyåret for å lande med innleveringene, og tilbakemelding fra lærerne var veldig positivt :-D Hva er ikke bedre enn det...

Sist uke hadde vi innlevering av en omfattende oppgave med fremføring for klassen der alle pluss læreren sitter og kommenterer arbeidet. Rart, men utrolig lærerikt. Tilbakemeldingen var veldig bra og læreren likte det hun så. Denne uken har bestått av illustrator innlevering, diagramdesign og 4 eksempler på postkort der tema er Middelalderbyen Tønsberg. Som oppsummering er jeg veldig stolt over alt jeg har klart å mestere på en og halv måned, og tar nå en liten velfortjent pause med te og blogging mens samboeren lager pannekaker :-)

Vi har en dag igjen med framføring på skolen så tar jeg meg noen dager fri - DEILIG! Ut å hilse på de Norske fjell og nyte den friske luften. Puste!

2 kommentarer: