lørdag 26. mars 2011

STELLA POLARIS Plakat


Vi har allerede kommet til tema 23 og dagene går unna på skolen. Den ene innlevering etter den andre. Nå som både solen og varmen titter frem er alt blitt mye lettere. Humøret stiger og skrittene blir lettere.

Vi var så heldig å ha Torun fra STELLA POLARIS på besøk som kastet glans over hverdagen vår. Var herlig med et litt frisk pust på skolen. Oppgaven gikk ut på og lage en plakat og flyers. Selv lagde jeg heller en liten salgs kampanje :-) En uke etter kom både Merete Klingen, Per Spildra Borg, Torun og en jente fra Tyskland for å bedømme de forskjellige forslagene klassen hadde. Tror og håper det gikk bra. Bare krysse fingrene på at de velger noe av det jeg har laget.

Her får dere en smakebit av plakaten. Flyersen jeg lagde tok de med seg, så fikk ikke tatt bilde. Lagde flyersen litt spesiell og ser helt rar ut om jeg legger ut den grafiske filen.


Om STELLA POLARIS
STELLA POLARIS ble dannet i 1985 av Merete Klingen og Per Spildra Borg, begge med erfaring fra Saltkompagniet (79-81), Teater Bejlash (81-85) og Garzienice (83 - 86 ) Klingen og Borg bygger videre på sine erfaringer mot en folkelig teaterform med et ekspressivt og kommunikativt uttrykk. STELLA POLARIS er Vestfolds eneste og Norges eldste gjøglerteater. STELLA POLARIS har spilt forestillinger og holdt workshops såvel nasjonalt som internasjonalt, og vært innslag på en rekke store festivaler i snart 20 år.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar