tirsdag 31. mai 2011

Klar for semester eksamen

De siste ukene har jeg levd i en egen liten boble. Det eneste som har eksistert er meg, Mac´n, kontorpulten og skisseboka. Alt annet måtte vike. Jeg var 100% innstilt på å få levert et perfekt resultat, og ingen sluvefeil skal hemme karrakteren. Etter å ha jobbet dag og natt fikk jeg levert en fullstappet skissebok og en mappe som jeg ble meget fornøyd med. Glede!

Gleden ble kort; En time etter ble semester eksamen pent lagt i hendene våres, men på borde kunne vi kjenne duften av nystekt kake :) Blodsukkeret ble rask erstattet med konsentrasjon om den nye innleveringen som skal leveres den 15. juni. Her skal det designes en bok, med cover, egne illustrasjoner, bilder og tekst. Målgruppe og tema har jeg "nesten" alt spikret. Blir to intense uker med mye jobbing, kaffe og lite søvn. Hmm hørtes ikke sunt ut :-).

Men snart er jeg i havn! Og det er ingen dårlig følelse. På noen få år har jeg fullført tre studier og må si jeg er både mett og fornøyd. Kommer nok til å sette meg på benken igjen når det er korte kurs. Design er noe som hele tiden forandrer seg, det er derfor viktig å holde seg oppdatert på utviklingen...

Gleder meg til å jobbe 100% igjen, trene når jeg vil, spise bra og ha bitte litt mer fritid.

2 kommentarer: